We zoeken jou!

Primaire tabs

De kandidaturen worden langer opengesteld. We zijn vooralsnog op zoek naar vrouwelijke, of X kandidaten voor onze Raad van Bestuur alsook kandidaten voor onze Algemene Vergadering. Je kan je kans nog wagen tot en met zondag 13 oktober 2019.

 

We zijn de laatste maanden van deze bestuursperiode ingegaan. Dat wil zeggen dat ons bestuur zich klaarmaakt voor de nationale bestuursverkiezingen.

Dit keer werken we anders dan anders en gaan we op zoek naar een vloeiend aantal (tussen 6 en 13 personen) nationaal bestuursleden en 14 leden voor onze algemene vergadering. We zoeken dus minstens 20 enthousiaste jonge sossen die zich voor de komende twee jaar willen engageren op nationaal niveau.

Heel concreet zoeken we jongeren die willen deel uitmaken van onze nationale Raad van Bestuur. Onderling bepalen jullie wie welke rol opneemt in het team. Je organiseert samen acties die politiek relevant zijn en bepaalt de dagelijkse werking van onze beweging.

Verder hopen we 14 kritische vertegenwoordigers te vinden voor de samenstelling van onze Algemene Vergadering (twee per provincie of gewest en twee studentenvertegenwoordigers).

Voel jij het kriebelen om zo’n engagement aan te gaan? Loopt er een talent rond in jouw afdeling die dit goed zou doen? Vanaf vandaag kan je jouw kandidatuur indienen tot en met 7 oktober (12u). Wij zijn alvast in blijde verwachting!

 

Zit je toch nog met onbeantwoorde vragen? Spreek gerust het huidige nationale bestuur of de nationaal secretaris aan (info@jongsocialisten.be).

 

Stel je kandidaat via onderstaand formulier
Om je kandidaat te stellen vul je dit formulier in. Je stuurt dit samen met een (korte) motivatie en een foto van jezelf naar info@jongsocialisten.be
Als je meer wil weten over de verkiezingsprocedure, kan je hier het verkiezingsreglement nalezen: