Stephanie Vanden Eede

Primaire tabs

Verkiesbaar voor: 
Algemene vergadering: Antwerpen

Beste JS’er,

Wij zijn Sven Noeninckx en Stephanie Vanden Eede uit de provincie Antwerpen en stellen ons graag kandidaat om deze mooie provincie in de Algemene Vergadering van Jongsocialisten te vertegenwoordigen.

Maar wie zijn we en waar staan we eigenlijk voor?

Sven:

Acht jaar geleden werd ik lid van Jongsocialisten. Sinds vijf jaar ben ik actief lid in Antwerpen. Aangezien we allen dezelfde strijd voeren, is het belangrijk dat we ons verenigen met gelijkgezinden. Zeker op nationaal vlak. Als jonge leerkracht kom ik dagelijks in contact met jongeren en zie ik de moeilijkheden waarmee wij te kampen hebben, maar ook de opportuniteiten die er zijn. Daar wil ik graag mee aan de slag. Door mijn job heb ik oog voor detail. Mijn nauwkeurigheid zou ik graag inzetten binnen de Algemene Vergadering om onze nationale werking zo goed mogelijk te ondersteunen. Samen met Stephanie zal ik er alles aan doen om moeilijkheden de kop te bieden en opportuniteiten te vertalen in een positief verhaal.

Stephanie:

Mijn eerste stappen binnen Jongsocialisten zijn al van enige tijd geleden. Aangezien ik toen meer voeling wou verkrijgen met de nationale beweging, besloot ik me kandidaat te stellen als lid van de Algemene Vergadering. Dat beviel me zo goed, dat ik de termijn erna besloot mij kandidaat te stellen voor de Raad van Bestuur van Jongsocialisten en verkozen werd. Met veel liefde heb ik afgelopen jaren in een hecht team gestreden voor allerlei zaken. Die strijd is absoluut nog niet gestreden. De liefde die ik heb voor de beweging en ons gemeenschappelijk gedachtengoed wil ik graag verderzetten. Ditmaal niet meer in de Raad van Bestuur, maar opnieuw als lid van de Algemene Vergadering. Het is namelijk tijd dat nieuwe gezichten de kans krijgen aan het roer van Jongsocialisten staan. Als voormalig lid van de Raad van Bestuur zou het voor mij wel een eer zijn een ondersteunde rol binnen de Algemene Vergadering in te vullen en de Raad van Bestuur met raad en daad bij te staan. Met mijn partner-kandidaat Sven zie ik dat volledig zitten.

Onze boodschap is duidelijk: samen willen we er alles aan doen om de toekomst van jongeren te verzekeren. De Raad van Bestuur zal op onze (kritische) steun kunnen rekenen. Samen gaan we ervoor!

Kameraadschappelijke groeten,

Sven & Stephanie