Hanne Goossens

Primaire tabs

Verkiesbaar voor: 
Algemene vergadering: Vlaams-Brabant

Het zijn geen populaire tijden om socialist te zijn. Met de verkiezingen die eraan komen zal het nieuwe bestuur een moeilijke taak te wachten staan. En zij zullen JS verder moeten uitbouwen naar een politieke jongerenbeweging die jongeren weer aanspreekt, door een verhaal te vertellen waarvoor men zich wil inzetten.

Zelf ben ik voorzitter van een lokale afdeling en ook daar krijgen we te horen dat wij als socialisten graaiers zijn en moeten stoppen met geld te verkwisten.Dit zal een zeer belangrijk thema zijn waar we tegen moeten strijden, wij moeten bewijzen dat we het anders gaan doen dan onze voorgangers.En daarom is controle binnen de eigen structuur van JS ook nodig.Dit is de reden waarom ik mij kandidaat stel om te zetelen in de algemene vergadering.

Controle zie ik op een ruime manier, hieronder valt niet alleen het bestuur op de vingers tikken maar hen ook advies geven, bijstaan met raad, …Een bestuur moeten zich gedragen conform haar eigen regels en alles in het werk stellen om te verwezenlijken waarvoor ze verkozen zijn.

In het dagelijks leven ben ik student rechten aan de UHasselt en zit ik in mijn laatste jaar van de master. Ik ben een zeer perfectionistisch persoon die alles geeft als ik ergens voor ga. Misschien een tikje koppig, maar koppig strijden voor socialistische waarden lijkt me oke.