Anton Obbels

Primaire tabs

Verkiesbaar voor: 
Nationaal bestuurslid

Beste kameraden,

Mijn naam is Anton Obbels. Ik ben 20 jaar en studeer momenteel sociologie aan de universiteit Antwerpen. Ik zou mij graag kandidaat stellen als nationaal bestuurslid bij Jongsocialisten.

Al sinds mijn 14 jaar ben ik trots lid van JS, toen nog Animo. Ik heb al fantastische momenten mogen meemaken in onze organisatie. Ik heb vele inspirerende mensen ontmoet, speciale plekken bezocht, interessante dingen geleerd en onvergetelijke vriendschappen gemaakt. Ik heb zelfs de eer gehad om voorzitter te mogen zijn van onze Antwerpse afdeling. Nu is het voor mij echter tijd om mijn engagement naar hoger niveau te tillen.

Ik geloof enorm hard in onze organisatie. Ik heb haar ups en downs gezien en weet wat voor potentieel ze nog allemaal heeft. Er is absoluut nood aan een socialistische jongerenbeweging. Nu meer dan ooit. Ik wil onze organisatie weer sterk activistisch maken, acties doen die er echt toe doen en jongeren zin doen krijgen om zich bij ons aan te sluiten. We moeten weer van ons laten horen! Maar laten we van Jongsocialisten vooral weer een plezante plek maken!

Ik hoop als bestuurslid mee te kunnen bouwen aan een nieuwe organisatie. Er is veel gepraat en gediscussieerd over hoe we onze vereniging moeten herdenken, nu is het tijd om te doen! Ik ben een harde werker en heb enorm veel zin om de handen uit de mouwen te steken.

Samen voor een activistische toekomst!

Vele rode groeten,

Anton