Refugee Walk: Jongsocialisten met een hart voor Vluchtelingen

Primaire tabs

Vluchtelingen hebben rechten die moeten gewaarborgd worden. Vluchtelingenwerk levert uitstekend werk om in een goed onthaal te voorzien en de belangen van vluchtelingen te verdedigen. Daarom nemen we graag deel aan de Refugee Walk op zondag 24 september met verschillende leden. We gaan de uitdaging aan om 40 kilometer te stappen en geld in te zamelen voor vluchtelingen. De opbrengst gaat naar het Startpunt van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Daar krijgen mensen bij hun aankomst een warm onthaal, een kom soep en broodnodige informatie.

Sponsor ons en geef vluchtelingen een warm welkom aan het einde van hun lange tocht! 

 

Stap je graag mee? JS Nationaal sponsort je inschrijving!

Wel even een waarschuwing: Ben je jonger dan 18 moet je een schriftelijke toestemming hebben van je ouders. Je inschrijving kost 30 euro en je moet daarnaast minstens 100 euro inzamelen om te kunnen starten. Maar nationaal wil deze actie steunen en zal iedere deelnemer met 20 euro sponsoren zodat het inschrijvingsgeld toch al wat minder is. De rest moet je wel zelf inzamelen! 

Wil je deelnemen of heb je graag meer info? Mail ons gerust op info@jongsocialisten.be

 

Wat, waar, wanneer?

Het Refugee Walk parcours loopt door het Nationaal Park Hoge Kempen. De wandeltocht zal vertrekken vanaf het Stadsplein in Genk. Je zal te voet een afstand van 40km afleggen. 

Postcode: 
3630
Plaats: 
Maasmechelen
Land: 
België
Datum activiteit: 
zondag 24 september 2017 - 10:00 tot 18:00
Activiteitstype: