Queer Easter

Primaire tabs

Van 21 tot 28 maart is het naar jaarlijkse traditie Queer Easter, hét linkse holebirechtenseminar van het jaar georganiseerd door het Kurt Löwenstein Educational Centre van SJD-Die Falken Duitsland. Het seminarie zal plaatsvinden in Werftpfuhl.

Op het programma staan alweer verschillende workshops, ronde tafel discussies en allerlei werkgroepen. Daarnaast is Queer Easter de uitgelezen kans om meer te leren van de LGBT-rechten in de andere landen en is het de ideale plek om ervaringen uit te wisselen.

Je deelname kost 130 euro (inclusief 7 dagen eten en verblijf). De transportkosten worden vergoed, als deze binnen het maximumtarief (€80) vallen en de delegatie genderbalanced is. Mis deze populaire activiteit waar Jongsocialisten telkens heel wat enthousiaste jongeren naartoe stuurt niet en reageer snel!

Het volledige programma is binnen twee weken beschikbaar.

https://kurtloewenstein.wufoo.com/forms/queereaster-2016-registration/

Voor meer informatie één adres: maxim.veys@jongsocialisten.be

PRAKTISCH

Belangrijk(!): Ook het Lentecongres van Jongsocialisten België vindt plaats op 26 maart 2016!

Plaats: Education Centre Kurt Löwenstein in WerftpfuhlStart: maandag 21 april tot maandag 28 maartKost: Het inschrijvingsgeld bedraagt 130 euro met de mogelijkheid tot terugbetaling tot € 80 van je vervoersonkosten indien genderbalance in de delegatie.Inschrijven: tot woensdag 2 maart met korte motivatie via maxim.veys@jongsocialisten.be

 

Plaats: 
Werftpfuhl
Land: 
Duitsland
Datum activiteit: 
maandag 21 maart 2016 - 9:00 tot maandag 28 maart 2016 - 2:00
Activiteitstype: