PES Verkiezingscongres

Primaire tabs

Interesse voor het programma van PES bij de Europese verkiezingen? Jongsocialisten neemt onder delegatie van YES deel aan het PES (Party of European Socialists) verkiezingscongres van de socialistische kandidaat Martin Schultz voor de positie van Commissievoorzitter.
Op het voorlopige programma staan enkele specifieke acties georganiseerd door YES, waaronder een activiteit met jonge verkiezingskandidaten en een straatactie.

Naast deze concrete jongerenactiviteiten zal ook rond de 'gender pay gap' campagne gevoerd worden (flash mob), evenals workshops rond campagne voeren en concrete verkiezingsonderwerpen. Daarnaast staat er ook een debat over de veranderende aard van populisme op de agenda.

Naast het inhoudelijke, kan in dit interessant internationaal gezelschap een goede receptie uiteraard niet ontbreken en het potentieel daaropvolgend feestgedruis. Uiteindelijk zal er zaterdag het PES Manifesto voorgesteld, besproken en gestemd worden. Aangezien het officiële programma er op zit op zaterdagnamiddag, is er nog tijd over om nog even het stad in te trekken en Rome nog wat te verkennen.

Datum activiteit: 
donderdag 6 februari 2014 - 8:00
Activiteitstype: