Lentecongres: #SolutionsWelcome - Let's Act Now!

Primaire tabs

Op zaterdag 26 maart vindt  ons lentecongres plaats in Antwerpen. Onder de noemer van #SolutionsWelcome laten ons beïnvloeden door de actualiteit en de huidige problemen voor onze samenleving zoals klimaat en vluchtelingen. Niet enkel beïnvloeden, we willen oplossingen zoeken en vinden. Deze problemen slepen al te lang aan, er wordt teveel getalmd en dit kost mensenlevens. We moeten nu onze lijn bepalen en oplossing vinden. Geen tijd meer voor gepalaver, let us act now! 

Het congres start zaterdag vanaf 9.00 uur met een onthaal. 's avonds trekken we de stad in voor een heus feest. Overnachting is mogelijk en kost €8 en je dient eigen beddengoed te voorzien

1) Inschrijven is verplicht! De tool bevindt zich onderaan dit bericht. (je dient je eerst in te loggen voordat de tool verschijnt. Zie rechtsboven op deze site). 

2) Indien je wilt blijven slapen in de jeugdherberg: stuur een mail naar info@jongsocialisten.be

 

Verloop van de dag: 

Zaterdag 26 maart

-------------------------

9u: Onthaal

Keuze module 1: Act for the climate- Bespreking actuele thema's- Stemming standpunten

OF

 

Keuze module 2: Act for the refugees- Bespreking actuele thema's- Stemming standpunten

Over de midag wordt er vegetarisch eten voorzien. Aan het einde van de dag volgt een plenaire stemming van standpunten van beide modules. 's Avonds gaan we samen eten en eindigen we met een feestje in't Stad! 

Zondag 27 maart

-----------------------

9u: Gezellig ontbijt en afsluiten Lentecongres

Heb je zin om met ons mee te denken, werken en uitvoeren van oplossingen? Stroop die mouwen op en houd de 26de maart (en eventueel de 27ste) vrij in jouw agenda! 

 

Tot dan! 

Straat: 
Turnhoutsebaan
Nummer: 
139
Postcode: 
2140
Plaats: 
Borgerhout
Land: 
België
Datum activiteit: 
zaterdag 26 maart 2016 - 9:00 tot zondag 27 maart 2016 - 11:45
Activiteitstype: