International Seminar Feminist and Queer Network (YES/Mladi Forum Slovenia)

Primaire tabs

Van vrijdag 26 januari tot zondag 29 januari organiseert YES samen met onze Sloveense kameraden van Mladi Forum een internationaal seminarie in Ljubljana, de Sloveense hoofdstad (en de stad waar Slavoj Zizek doceert). Wees er snel bij, Jongsocialisten mag een delegatie van 4 personen sturen die gender-balanced moet zijn, zoals het hoort. De inhoudelijke focus ligt op mensenhandel en het standpunt van YES over de legalisering van prostitutie. De conclusies van het seminarie zullen uitmonden in een resolutie die zal worden gestemd op het YES Congres begin april in Duitsland. Daarnaast is er ook een trainingsessie voor wie een Trust Team wil vormen (meer info bij Rob Declerck).

 

Essentieel

- Je komt op donderdagnamiddag aan in Ljubljana. Het seminarie is afgelopen op zaterdagavond met afsluitende activiteit. Je boekt zelf je vlucht naar Ljubljana International Airport (LJU).

- Je betaalt € 100 deelname in cash bij aankomst, hiervoor neem je deel aan het seminarie, 2 overnachtingen en maaltijden inbegrepen. 

- Je krijgt maximaal € 214van je vlucht terugbetaald door YES, hiervoor dien je 80% van het programma bij te wonen.

- Deadline 13 januari 2017(!)

- De delegatie moét genderbalanced zijn.

Wees dus snel, de vluchten en de plaatsjes worden enkel duurder!!

 

Meer info nodig? Heb je vragen?

Slechts één adres, uw internationaal secretaris: maxim.veys@jongsocialisten.be

Land: 
België
Datum activiteit: 
donderdag 26 januari 2017 - 17:30 tot zondag 29 januari 2017 - 17:30
Activiteitstype: