Home About us Ons vurig aanbod Afdeling Foto Contact

Zomeruniversiteit

10/09/14 - Politiek gaat ons allemaal aan. Want onze toekomst bepalen we samen, ook als we jong zijn. Jongsocialisten organiseert samen met sp.a een zomeruniversiteit in Brussel voor alle jongeren die zich een dag lang willen verdiepen in de hedendaagse politiek. Lees hieronder alvast meer!

Raad van Voorzitters

06/09/14 - Op zaterdag 6 september 2014 houdt Jongsocialisten de derde Raad van Voorzitters van dit jaar. Hét forum voor kennismaking en kennisuitwisseling tussen de lokale afdelingen. Je afdeling is van harte welkom op deze raad!

Typeactie studenten: Studenten zijn geen luxebeesten

11/08/14 - De studentenactie van Jongsocialisten staat in het teken van de kotenproblematiek. Trek met je afdeling naar een plaats waar veel studenten samenkomen en kaart aan dat dieren luxueuzer leven dan studenten!

Jongsocialisten reageert op het Vlaams regeerakkoord

30/07/14 - Vertrouwen begint bij duidelijkheid. En dus zeggen we waar het op staat. Het regeerakkoord van N-VA, CD&V en Open VLD blinkt vooral uit in onleesbaarheid, vaagheid en taalkundige onmogelijkheden. Lees hieronder onze volledige reactie.

Typeactie zomer: Voor een links park(eer)beheer

10/06/14 - De zomereditie staat in het teken van openbare ruimte, die steeds meer door privéwagens wordt opgeëist. Steun deze actie met je lokale afdeling en bestel je flyers!

  Agenda
 • 17/09/2014
  Inleefreis Sarajevo

 •   Kom erbij
  Word lid! Sluit je aan bij Animo en verander mee de wereld: maak hem linkser en dus rechtvaardiger.

  Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


  Even geduld, de tweets zijn aan het laden
  Twitter Facebook Youtube Picasa google calendar RSS